Curs avançat de Photoshop – Fotomanipulació

Nota important:

La nostra entitat té previst com cada any dur a terme la programació de cursos i tallers presencials per el curs 2020-21

El nostre espai compleix amb totes les normes d’higiene derivades del protocol covid-19 i necessàries per a un segur funcionament de les classes.

Complim així mateix, amb les normes de distància social quant a la relació: dimensions de l’espai / numero de participants.

Si es produïssin canvis de normatives provocats pel covid-19, l’espai s’adaptaria a elles i en cas de no poder realitzar els cursos de forma presencial aquest continuaran de forma telemàtica, si finalment es tinguessin que cancel·lar es procedirà a la devolució del import del curs o la part proporcional del mateix


CURS AVANÇAT PHOTOSHOP

Instructor Víctor Murillo

Inscripcions a el curs al final d’aquesta pagina

Començarem veient de forma detallada les diferents àrees d’aquest programari d’edició Fotogràfica i anirem aprofundint en la infinitat de recursos que ens proporciona per al tractament digital d’imatges.

El curs consta de 16 unitats temàtiques començant per el més bàsic, és a dir com obrir i guardar una imatge, passant per l’àrea de treball i tractant totes i cadascuna de les eines de Photoshop.

Aquest curs està dirigit a persones que s’inicien en el món de la fotografia digital i que desitgen obtenir una adequada base fotogràfica que els permeti aplicar les tècniques de manera correcta.

L’objectiu de el curs és que l’alumne aprengui tots els conceptes necessaris per a utilitzar el seu equip digital i treure-li el màxim partit, entenent i controlant els seus paràmetres, així com oferir unes premisses per gestionar el seu flux de treball digital.

Calendari:

Octubre 2021 a gener de 2022 

Lloc:

Agrupació Fotogràfica Sant Just – Centre Cultural i de Lleure La Vagoneta, Plaça de la Pau s/n, Sant Just Desvern. Pràctiques en exteriors i en estudi

Documentació:

S’entregarà un Manual en format PDF. com a suport de les explicacions a classe i poder seguir el programa de les sessions.

Tambe disposarem de videos e imatges especifiques per el curs

Canal de Youtube amb videotutorials

Seguiment pràctic:

Intercanvi de fotografies i documents entre professor i alumnes via Google Drive.

Professor:

Víctor Murillo

Mestre de la Federació Catalana de Fotografia i de la Confederació Espanyola de Fotografia. Excel·lència de la Federació Internacional de Fotografia distinció Bronze.

Continguts:

Introducció a Photoshop, L’entorn de Photoshop, Les eines de Pintura i Edició, Les eines d’esborrat, les capes, seleccions, Treballant amb capes, els filtres, Fotografia digital, Impressió d’imatges, Fotografia digital avançada, Imatges RAW – Camera RAW, Opcions addicionals, els traçats, La finestra Accions, Crea les teves pròpies accions, Lots d’imatges


Inici de curs: 19 d’octubre, durada del 2 mesos 
Dies: Dimarts i dijous de 9,00 a 11,00 hores
Preu el curs: Soci@s AFSantJust € 75 – no soci@s 100€
Sessió informativa : dimarts 28 de setembre , a les 19,30 hores – Centre Cultural i de Lleure La Vagoneta, Plaça de la Pau s/n, Sant Just Desvern.

 

*Aquest horaris don provisionals, es poden adaptar segon les necessitats dels assistents

Inscripcions Curs Photoshop des de zero