Curs Photoshop des de zero

Nota important:

La nostra entitat té previst com cada any dur a terme la programació de cursos i tallers presencials per el curs 2020-21

El nostre espai compleix amb totes les normes d’higiene derivades del protocol covid-19 i necessàries per a un segur funcionament de les classes.

Complim així mateix, amb les normes de distància social quant a la relació: dimensions de l’espai / numero de participants.

Si es produïssin canvis de normatives provocats pel covid-19, l’espai s’adaptaria a elles i en cas de no poder realitzar els cursos de forma presencial aquest continuaran de forma telemàtica, si finalment es tinguessin que cancel·lar es procedirà a la devolució del import del curs o la part proporcional del mateix


ACTIVITAT CANCEL·LADA A CONSEQÜÈNCIA DEL COVID 19

CURS PHOTOSHOP DES DE ZERO

Instructor Víctor Murillo

 

Dirigit a persones que s’inicien en el món de la fotografia digital i que desitgen obtenir una adequada base fotogràfica que els permeti aplicar les tècniques de manera correcta.

L’objectiu del curs és que l’alumne aprengui tots els conceptes necessaris per a utilitzar el seu equip digital i treure-li el màxim partit, entenent i controlant els seus paràmetres, així com oferir unes premisses per gestionar el seu flux de treball digital.

Inici de curs: 17 de novembre, durada del 2 mesos
Dies: Dimarts i dijous de 9,00 a 11,00 hores
Preu el curs: Soci@ s AFSantJust € 75 – no soci@ s 100 €
Sessió informativa: dijous 10 de novembre , a les 9:00h, Centre Cultural i de Lleure La Vagoneta.

Inscripcions Curs Pospshop des de zero